Nyhedsbrev

16. juni 2022 16:22 , af Erik Borup

Kære alle.

Som tiden dog går. nu er det allerede midt i juni, men sommerens temperatur lader vente på sig. Det holder os heldigvis ikke fra at komme på vandet. I skrivende stund har 59 været på vandet og roet 5.500 km. Jeg håber da på, at dem der ikke har været ude endnu, snart kommer på vandet. Der var stor tilslutning på vores svømmehalstur og mange fik opdateret deres svømmebevis. Til jer der mangler det, så er det med at få det gjort og sendt det til vores kasserer Jesper. 

Årets kajakelever er godt i gang, og der er prøve i aften. Jeg håber det bedste for jer og glæder mig til at se jer som aktive roere i klubben. 

Alle der har været i klubhuset, kan ikke have undgået, at lægge mærke til det flotte køkken som primært Torben og Jørgen + deres hjælpere har sat op. Det får vi meget glæde af fremover. 

Vi har også holdt roskole for 4 baglængsroere og de er i fuld gang med at få nogle km. på kontoen, også et stort velkommen til jer.

I morgen fredag, får vi besøg af Holbæk Roklub og de vil gerne have nogle med ud. så meld dig til her på memberlink, hvis du vil med. 

Vi har lige lavet en aftale om klubtøj med Chopar. Det er blevet efterspurgt i lang tid, og endelig er det her.  Klubben har ingen aktier i noget af det. Hver enkelt går ind og bestiller og vi får ikke % eller har omkostninger af det. Jeg håber i tager godt imod tiltaget. Vi får 10% rabat i en uges tid. Der er link på forsiden når du logger på. men linket kommer også her. https://www.chopar.dk/lindenborg-roklub/ Hvis vi ønsker andre af deres produkter, så kan det nemt lade sig gøre. Men nu er der noget at gå igang med. Det er gode produkter. 

Det var lige en hurtig opdatering, har jeg glemt noget, må i sige til. Jeg vil skynde mig ud af døren og ned til fællesroning for ALLE.

 

vh

Formanden